پاورپوینت درس 14 علوم تجربی پایه دوم ابتدایی: از گذشته تا آینده

پاورپوینت درس 14 علوم تجربی پایه دوم ابتدایی: از گذشته تا آینده


            نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 19 اسلاید   قسمتی از متن پاورپوینت:  از گذشته تا آینده (نان) فصل پنجم درس در یک نگاه سرگذشت نان اصلی ترین ماده غذایی نان است. مراحل تهیه نان ابتدا کشاورز گندم را می کارد، پس از مدتی آن را برداشت می کند. در آسیاب گندم را آرد می کنند. با آرد خمیر درست می کنند و در مرحله آخر با خمیر نان درست می کنند. روش درست کردن خمیر 1) دستی و سنتی 2) با دستگاه مخلوط کن روش های پخت نان 1) در تابه 2) در تنور 3) با ماشین 4) سنتی و دستی مدت زمان پخت نان به عوامل زیر بستگی دارد 1) نوع آرد 2) میزان فشردگی خمیر 3) میزان آب بهترین روش برای نگه داری نان در فریزر است. برای صرفه جویی در مصرف نان 1) به اندازه مصرف روزانه نان بخریم 2) نان را در فریزر نگه داریم انواع آسیاب 1) آسیاب دستی 2) آسیاب بادی 3) آسیاب آبی 4) آسیاب برقی قدیمی ترین آسیاب، آسیاب دستی میباشد. سریع ترین آسیاب، آسیاب برقی می باشد. وقتی گندم ها را به آرد تبدیل کردند، آن ها را در بسته کوچک کتانی یا کاغذی و یا در سیلو نگه می دارند. شرایط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *